INSTITUTE FOR SUPPLY

MANAGEMENT

ISM set out for their new space to encompass a contemporary and clean design. Utilizing a non traditional workstation system, comprised of freestanding storage and screens, showcases the simplicity and functionality that they required. Collaborative zones feature multi-use storage/meeting areas and productive breakout lounges. 

Rich wood tones balanced with stark white and gray are complemented with bright pops of green and blue. Their new space is warm and inviting while providing its employees with a sophisticated and functional working environment.  

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

TEMPE ARIZONA

CASE STUDY

ISM.JPG
Tek Platinum sample.jpg
White sample.png
urban walnut.jpg
verde.png
Office_Urban Walnut Option One.jpg
WORKSTATIONS_FINAL.jpg